Service Center by Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan

Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan Illustrates The Qin Service Center Service Center

Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan, the creative mind behind the awarded project Service Center by Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan spells out, Two natural elements take the main roles of the project. In the reception area, the overlapping and changeable features of clouds are re-interpreted. The wall-to-ceiling panels inspired by the clouds give the stone wall a cloud-wreathed effect. The contrast of colors and texture gives rise to their own secret rhythms. In the meeting area, the zigzag and extendable features of sound waves are applied, and bring out the innovation of the three-dimensional partitions. Gaps were deliberately left in the wooden walls to introduce slivers of light that forms a warm and serene space as well..

Service Center by Chin-Feng Wu & Chih-Sheng Fan Images:

VIA: http://competition.adesignaward.com/design.php?ID=37005

End of the article, click here to go back to previous page, or alternatively go back to Latest Design News homepage.

Design Agency

Fatal error: Cannot redeclare shuffle_assoc() (previously declared in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/latestdesignnews.net/html/myfunctions.php:5) in /nfs/c06/h06/mnt/155026/domains/latestdesignnews.net/html/function-spinner.php on line 55